Toyota C-HR 2.0 Hybrid GR Sport Première Edition NLauto | Rijklaar

€ 49.950,- incl. BTW

Bouwjaar 2024
Categorie MPV
BTW / Marge BTW Financieren
Kmstand -
Deuren 5
Kenteken X-489-NV Verzekeren
Kleur Rood Bod op je auto
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Motorinhoud 1.987 cc
Vermogen 112 kW (153 pk)

Toyota C-HR 2.0 Hybrid GR Sport Première Edition NLauto | Rijklaar


€ 49.950,- incl. BTW

Algemeen

Bouwjaar 2024
Categorie MPV
BTW / Marge BTW Financieren
Kmstand -
Deuren 5
Kenteken X-489-NV Verzekeren
Kleur Rood Bod op je auto
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Motorinhoud 1.987 cc
Vermogen 112 kW (153 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf Becker B.V.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Wegtersweg 10
Postcode 7556 BR
Plaats Hengelo
Provincie Overijssel
Land Nederland
Telefoon +31 (0)74 - 8200030 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website beckerhengelo.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Autobedrijf Becker B.V. presenteert met trots de Toyota C-HR 2.0 Hybrid GR Sport Première Edition NLauto! Een hybride benzine SUV van topklasse, vol met luxe en comfortabele functies die elke rit een genot maken.

Deze eyecatcher komt in een opvallende rode kleur die zeker hoofden zal doen omdraaien. Met een krachtige motor van 197 PK is prestatie gegarandeerd, terwijl het brandstofverbruik efficiënt blijft. De elegantie van deze auto wordt verder benadrukt door zijn vijf deuren en metallic lak, waarbij de side skirts in bi-tone+, pianozwart en carrosseriekleur een finishing touch geven.

Stap in en omarm het comfort van de stoelbekleding, GR SPORT suède met zwart vegan lederen accenten en rode stiksels. Elk detail straalt kwaliteit uit, van de suède deurbekleding tot de liquid black decoratie accenten in het interieur. Maak parkeren moeiteloos met de 360 graden camera (Panoramic View Monitor) en intelligente sensoren met remfunctie, die ervoor zorgen dat objecten en voertuigen tijdig worden gedetecteerd.

Veiligheid staat voorop in de Toyota C-HR, met functies zoals de Blind Spot Monitor (BSM) en de Apply CarPlay die draadloos verbonden kan worden. Geniet van een frisse en gezuiverde interieurlucht dankzij de Airconditioning met Nanoe(TM) X technologie. Verder wordt elke rit opgefleurd door de welkomstverlichting die de ambiance van de auto naar een hoger niveau tilt.

Bij Autobedrijf Becker B.V. begrijpen we dat uw auto meer is dan slechts een vervoersmiddel; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en lifestyle. En met de Toyota C-HR 2.0 Hybrid GR Sport Première Edition NLauto kunt u elke rit beleven in stijl en comfort.

Kom langs bij Autobedrijf Becker B.V. en ervaar zelf de luxe en prestaties van de Toyota C-HR 2.0 Hybrid GR Sport Première Edition NLauto. Neem contact met ons op via 074-8200030 voor meer informatie en om een proefrit te plannen. We verwelkomen u graag in onze showroom om deze prachtige auto van dichtbij te bewonderen.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donde

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Toyota C-HR PHEV | Sterker met een stekker

De C-HR is een gezinsauto die er uitziet als een showauto. Het is alsof een futuristisch ontwerp voor een autoshow zonder enige wijziging in productie is genomen. Om de C-HR ook toch tot een verstandige keuze te maken is hybride-aandrijving standaard. Nu is de C-HR tevens leverbaar met plug-inhybride aandrijving. Maakt dat de C-HR nog verstandiger?

Autotest | Toyota C-HR PHEV Sterker met een stekker

Indien consequent opgeladen combineert de C-HR PHEV de actieradius van een benzineauto met het comfort en de prestaties van een elektrische auto. Bijzonder uiterlijk, toch functioneel als een Toyota.

Plus

  • vlot en levendig
  • echt meerwaarde boven standaard hybride
  • onderscheidende vormgeving

Min

  • geen achterruitenwisser
  • Matige hoofdruimte achterin
  • Hinderlijke, kleinerende en opdringerige veiligheidsvoorzieningen (wettelijk verplicht)

Conclusie

Is de Toyota C-HR met plug-inhybride aandrijving verstandiger dan de versie met standaard hybride aandrijving? Alleen wanneer de bestuurder iedere rit zorgvuldig plant en consequent oplaadt. Echter, dat geldt voor iedere plug-inhybride, dus om tot die conclusie te komen was geen proefrit nodig.

Wat de testrit met de C-HR PHEV heeft geleerd, is dat deze aandrijflijn de auto leuker maakt om te rijden. In de elektrische modus benadert de C-HR het karakter van een volledig elektrische auto met uitstekende prestaties, ultieme souplesse (zonder onderbreking door schakelmomenten!) en rijden met één pedaal. Hierin gaat de C-HR verder dan andere plugin-hybrides. Vanwege de complexe techniek zijn veel plug-inhybrides duurder dan een elektrische auto, maar dankzij een recente prijsverlaging is de C-HR juist voordeliger in aanschaf!

Vergeleken met de standaard C-HR zijn de prestaties toegenomen. Veel belangrijker: dankzij de sterkere elektromotor is de plug-inhybride altijd alerter en daadkrachtiger. Het aangepaste onderstel maakt de C-HR PHEV merkbaar dynamischer, voor meer rijplezier.

Deel deze advertentie