Chevrolet Captiva

Nieuwe energie

Vakantie is meer dan alleen uitrusten. Het is vooral opladen om daarna weer nieuwe energie te hebben. De Chevrolet Captiva is dankzij nieuwe motoren en een fris uiterlijk weer helemaal klaar voor de toekomst. En juist een auto als de Captiva leent zich bij uitstek voor avontuurlijke vakanties in de sneeuw. Tijd voor een hernieuwde kennismaking in de sneeuw van Insbruck (Oostenrijk).

Autotest | Chevrolet Captiva Nieuwe energie

Met een nieuw uiterlijk, een rijkere uitrusting en nieuwe motoren is de Chevrolet Captiva klaar voor 2011. Pas op voor de combinatie 3.0 V6 en automaat, de 2.2 diesel is juist een aanrader.

Plus

  • zeer ruim
  • uitstekend op de buitenweg, verdienstelijk in het terrein
  • sterke, stille, zuinige 2.2 dieselmotor

Min

  • automaat voelt bestuurder niet goed aan (3.0 V6)
  • gering maximaal aanhangergewicht

Conclusie

De Chevrolet Captiva is in 2006 geïntroduceerd. Nog altijd scoort de Captiva prima als het gaat om binnenruimte, terreinwaardigheid en een scherpe prijs/prestatie verhouding. Om ook op andere punten concurrerend te blijven, heeft de Captiva voor modeljaar 2011 een nieuw uiterlijk, een aangepast interieur, een opgewaardeerde uitrusting en nieuwe motoren gekregen. De visuele aanpassingen zorgen ervoor dat de uitstraling hoogwaardiger werd.

De nieuwe 3.0 V6 benzinemotor is helaas geen aanrader: deze presteert matig en de automaat voelt de bestuurder niet goed aan. De 184 pk sterke 2.2 liter dieselmotor is juist een regelrechte aanrader: deze krachtbron is sterk, stil en relatief zuinig. Dat geeft de Captiva nieuwe energie voor de komende jaren.

Chevrolet Captiva 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Chevrolet Captiva

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Chevrolet Captiva 2.4i Executive 7PERSOONS, TREKHAAK

258.406 km - 2007 € 2.499,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
Piek Automotive
Wierden, NL