Honda Accord

Hooggespannen verwachtingen

Kijk eens naar het gezicht van de bestuurder van een Honda Accord. Tien tegen één dat er een brede grijns op staat. Dat komt doordat de Accord bij introductie in 2003 zo vooruitstrevend was, dat hij op veel punten de top in z'n segment vormde. Nu is het tijd voor een geheel nieuwe Accord. Weet de auto opnieuw alle verwachtingen te overtreffen?

Autotest | Honda Accord Hooggespannen verwachtingen

De nieuwe Honda Accord kent geen onoverkomelijke nadelen, maar is op weinig punten zo veel beter dan de concurrentie dat hij er uitspringt zoals de voorganger dat wel deed.

Plus

  • sublieme 2.0 iVTEC motor
  • moderne techniek
  • prettige stoelen

Min

  • matig weggedrag in extreme situaties
  • minder vooruitstrevend dan de voorganger

Conclusie

Weet de nieuwe Honda Accord de hooggespannen verwachtingen waar te maken? Is de auto nog beter dan de voorganger en zo spannend als de prototypes deden vermoeden? Helaas niet. De nieuwe Accord kent geen onoverkomelijke nadelen, maar is op weinig punten zo veel beter dan de concurrentie dat hij er uitspringt zoals de voorganger dat wel deed.

Het sterkste punt is de 2.0 liter benzinemotor die dankzij iVTEC-techniek prima presteert en uitzonderlijk zuinig omspringt met brandstof. Dankzij vooruitstrevende elektronica worden ongelukken effectief voorkomen, alhoewel een betere wegligging nog zinvoller zou zijn. De uitrusting is modern en compleet. Daarnaast weet de nieuwe Accord zich te onderscheiden met de moderne vormgeving.

Honda Accord 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Honda Accord

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Honda Accord 2.3 V-Tec Amerikaanse uitvoering Inruil is mogelijk

144.000 km - 1998 € 5.000,-

Categorie
Oldtimer
Brandstof
Benzine
Kleur
Paars
PEHO AUTO SERVICE TWENTE BV
Haaksbergen, NL