BMW 2-Serie Active Tourer (2014 - 2021)

Actie is reactie

Eerst bouwde BMW voornamelijk sportieve modellen. De klant vroeg echter om een ruime gezinsauto. Daarop reageerde BMW met de X5. Ruim, maar een terreinauto en geen gezinsauto. Dus reageerde BMW met de GT. Ruim, maar meer limousine dan gezinsauto. Nu komt BMW met de "2-Serie Active Tourer". Eindelijk een echte gezinsauto?

Autotest | BMW 2-Serie Active Tourer (2014 - 2021) Actie is reactie

De 2-Serie Active Tourer is de eerste echte gezinsauto van BMW. Overtuigt met BMW-kwaliteit en moderne techniek. Rijdt (veel) beter dan gemiddeld, maar niet zo goed als een traditionele BMW.

Plus

  • ruim en praktisch
  • innovatieve techniek
  • uitstekende rijeigenschappen

Min

  • vormgeving vraagt gewenning

Conclusie

Na vele jaren van draaien en excuses zoeken is het dan zo ver: BMW introduceert met de 2-Serie Active Tourer een pure gezinsauto. Bovendien is de Active Tourer een voorwielaangedreven auto en ook daarmee lijkt BMW een knieval te hebben gemaakt.

Toch is de 2-Serie Active Tourer een logische keuze. Allereerst is dit de auto waar de klant al jaren om vraagt. De Active Tourer is ruim, praktisch en voor BMW-begrippen voordelig in aanschaf én gebruik.

Tegelijkertijd heeft de fabrikant er alles aan gedaan om van deze ruime gezinsauto een echte BMW te maken. Vanwege de voorwielaandrijving en het comfortabele onderstel rijdt de 2-Serie Active Tourer niet als de doorsnee BMW. De auto rijdt echter wel bovengemiddeld goed. Bovendien is de Active Tourer dankzij de innovatieve techniek en het premium-gevoel een echte BMW.

BMW 2-Serie active tour. 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters BMW 2-Serie active tour.

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

BMW 2-Serie Active Tourer 225xe iPerf. M-Pakket, Xenon, AUT, Harman/Kardon

205.881 km - 2016 € 13.400,-

Categorie
Stationcar
Brandstof
Hybride
Kleur
Zwart
Nordemeule Automotive
Geesteren, NL